SPORT 15 iunie 2014

Locul I pentru luptătoarele CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 484 vizualizări

La sfârșitul săptămânii a avut loc cea de a doua etapă a Superligii la lupte libere pe echipe. CSM Sfântu Gheorghe a participat cu echipa feminină, și după ce a reușit să se impună în prima etapă, a câștigat-o și pe cea de-a doua, obținând 79 de puncte din 80 posibile.

„A fost un concurs reușit, toate fetele s-au remarcat prin evoluții foarte bune, am pierdut un singur meci. Avem astfel asigurată calificarea în marea finală ce va avea loc în august, deși mai este o etapă de calificare. Sper să avem evoluții bune atât în cea de a treia etapă, cât și în finală” – ne-a declarat antrenorul Mátéfi Árpád.

Componența echipei feminine a CSM este: Mădălina Linguraru (48 kg), Lengyel Annamária (53 kg), Georgiana Tudose (55 kg), Mihaela Obreja (58 kg), Incze Kriszta (60 kg), Anca Petrea (63 kg), Elena Țicu (69 kg), Simon Andrea (75 kg).

Tot la sfârșitul săptămânii a avut loc finala pe țară a Campionatului Național de Lupte dedicat categoriei juniori 5. La competiția găzduită la Mangalia, CSM Sfântu Gheorghe a reușit să obțină o medalie de argint prin Nechifor Levente (32 kg), iar CSȘ Sfântu Gheorghe a câștigat două medalii de bronz prin Kertész Mátyás (35 kg), respectiv Larisa Pițiga (40 kg).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.