SPORT 11 iulie 2014

Locul 5 pentru Mădălina Linguraru la Mondialele de Lupte

de Székely Emőke | 663 vizualizări

Sportiva Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Mădălina Linguraru, a participat în această săptămână la Campionatele Mondiale Universitare de Lupte, organizate la Pécs în Ungaria. Sportiva antrenată de Mátéfi Árpád a reușit să se claseze pe locul 5 în categoria 48 de kg, e drept, nefiind avantajată de tragerea la sorți, primul meci l-a avut cu o sportivă din Canada, care ulterior a devenit campioană mondială.

Mădălina se confruntă însă cu o accidentare la picior și are nevoie de o intervenție chirurgicală, ceea ce poate da peste cap planurile CSM pentru finala pe țară a Superligii.

„Medicii au confirmat că Mădălina are nevoie de operație. Urmează să vedem în perioada următoare când se va opera, sper ca intervenția chirurgicală să se poată realiza după finala pe țară a Superligii, pentru că avem nevoie de ea în echipă” – ne-a declarat directorul CSM, George Carcadia.

De altfel, la sfârșitul acestei săptămâni trebuia să aibă loc cea de a treia etapă a Superligii la Lupte (echipe), însă la solicitarea mai multor cluburi din țară, printre care și CSM, Federația Română de Lupte a anulat această etapă, așadar campioana se va decide la finala de la Timișoara de la sfârşitul lunii august.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.