SPORT 10 iunie 2014

Laurențiu Ţifrea (CSM), bronz la Campionatele Naționale de Judo

de Székely Emőke | 661 vizualizări

Localitatea Techirghiol a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute etapa finală a Campionatului Național de Judo U12. Sâmbătă s-a desfășurat campionatul individual, iar duminică cel pe echipe pe Euroregiuni. La această competiţie au participat peste 400 de copii din 102 cluburi din ţară, calificate la etapele de euroregiune respectiv locurile.

CSM Sfântu Gheorghe a participat cu doi sportivi pregătiţi şi însoţiţi de antrenor Petru Oltean, rezultatele lor fiind: individual locul III, Laurențiu Țifrea cat. -30 kg, locul VII Roxana Onişoru cat. -36 kg; echipe Euroregiuni: locul III, Laurențiu Țifrea cat. -34 kg, rezervă în echipa Euroregiunii 7, locul V, Roxana Onişoru cat. -40 kg, titulară în echipa Euroregiunii 7.

Judo CSM iunie 2014 - 3

„Laurenţiu Țifrea a ratat intrarea în finala categoriei în ultimele secunde, după ce a câştigat toate meciurile până în semifinală. Roxana Onişoru a avut o evoluţie bună la individual, a câștigat două meciuri şi a pierdut tot două. Trăgând linie, pot spune că evoluţia sportivilor CSM Sfântu Gheorghe a fost foarte bună în comparaţie cu multe cluburi de valoare din ţară care au plecat acasă cu mâna goală fără medalii. Sportivii CSM Sfântu Gheorghe au eliminat din competiţie sportivi provenind din cluburi de valoare, cu peste 30 de sportivi pe categoria de greutate” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

Acesta a mai spus că toate cheltuielile de deplasare, masă și cazare au fost acoperite de club, iar sportivii au beneficiat și de câteva zile de distracție pe plajă la mare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.