SPORT 19 august 2021

Județul Covasna va fi gazda Campionatelor Naționale de Orientare în Alergare

de David Leonard Bularca | 1256 vizualizări

Consiliul Județean sprijină Federația Română de Orientare cu 10.000 de lei pentru organizarea evenimentelor

Federația Română de Orientare a cerut sprijinul Consiliului Județean (CJ) Covasna pentru organizarea „Campionatelor Naționale de Orientare în Alergare, probele Sprint, Lungă Distanță, Medie Distanță și Ștafetă”, în perioada 11-13 septembrie a.c.. În ședința aleșilor județeni de miercuri, 18 august, aceștia au aprobat în unanimitate finanțarea campionatului cu 10.000 de lei. 

„Acest concurs va fi integral în județul nostru, pe teritoriul comunei Reci, respectiv orașelor Covasna și Târgu Secuiesc. Federația Română de Orientare este cu statut de utilitate publică. Așa cum am avut cu Federația Română de Ciclism, vă propun să adoptăm și un sprijin de 10.000 de lei pentru derularea acestui program” , a spus președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, în timpul ședinței de miercuri. 

Federația Română de Orientare a cerut sprijinul CJ Covasna și pentru a obține avizele necesare desfășurării competiției. 

„De asemenea, va rugăm respectuos să ne sprijiniți în demersurile noastre de a obține avizele și acordurile necesare acestei competiții, de la administratorul Rezervației Mestecănișul de Ia Reci”, se arată în documente.

În referatul de aprobare al proiectului este menționat că suma de 10.000 de lei din partea CJ Covasna va fi folosită pentru cheltuieli de arbitraj, cheltuieli de masă și cheltuieli cu premii în bani.

Sursa foto: fro.ro  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.