SPORT 24 noiembrie 2014

Jakab-Benke Hajnalka – triatlonista anului în România

de Székely Emőke | 686 vizualizări

hajnalka

După un sezon în care practic a fost neînvinsă, sportiva Jakab-Benke Hajnalka a fost desemnată de Federația Română de Triatlon ca fiind triatlonista anului 2014. Este al doilea an consecutiv în care Hajnalka primește această distincție.

„Gala organizată de Federația Română de Triatlon a avut loc la sfârșitul săptămânii la București, și am fost aleasă cea mai bună sportivă a anului. Mă bucur pentru această distincție și pentru faptul că am reușit să păstrez acest „titlu”. În ceea ce privește organizarea galei, cred că s-a văzut o evoluție față de anul trecut, când e drept, a fost prima ediție. Per ansamblu a fost bine, atmosfera a fost de sărbătoare, ca de sfârșit de an” – ne-a declarat Jakab-Benke Hajnalka.

Sportiva este multiplă campioană națională și pe tot parcursul sezonului a demonstrat că merită din plin această distincție. În ceea ce privește planurile de viitor, Hajnalka se va axa și pe antrenorat, motiv pentru care a înființat un club, Triastes, și a terminat un curs de specialitate în străinătate.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.