SPORT 9 octombrie 2014

ICIM Arad a câștigat meritat la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 518 vizualizări

Condusă excelent din teren de „veterana” Brosovszky, ICIM Arad s-a impus miercuri seară la Sfântu Gheorghe în partida disputată cu echipa locală Sepsi-SIC în cadrul celei de-a treia etape a Ligii Naționale de Baschet feminin, scor 73-81 (22-23, 13-25, 18-12, 20-21).

Alb verzii au început slab partida, dar și-au revenit repede și au reușit chiar să preia conducerea, dar la finalul primului sfert tot Aradul avea un avantaj minim. În sfertul doi echipa oaspete s-a distanțat considerabil, fetele lui Zoran Mikes au greșit mult și nu au găsit soluții pentru a-și reveni. După pauză Părău și compania au jucat mai bine, dar handicapul de 17 puncte a fost imposibil de recuperat.

„Este greu să câștigi un meci contra Arad cu atâtea greșeli, în condițiile în care i-ai lăsat pe adversari să se distanțeze la atât de multe puncte. E drept, au fost și câteva greșeli de arbitraj, dar nu aici s-a dus eșecul nostru, am făcut-o cu mâna noastră. Trebuie să recunoaștem că Aradul a jucat mai bine și a câștigat meritat” – a declarat reprezentantul clubului din Sfântu Gheorghe, Nemes Áron.

În următoarea etapă Sepsi-SIC va juca sâmbătă în deplasare la Craiova.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.