SPORT 15 noiembrie 2010

Handbal. Victorie categorică la juniori, înfrângeri la seniori

de Covasna Media | 527 vizualizări

Echipa de handbal juniori a CSM Sfântu Gheorghe a câştigat ieri dimineaţă partida din deplasare cu LPS Braşov. Tinerii handbalişti au condus încă din primul minut al partidei şi până la fluierul final când scorul pe tabela de marcaj era de 41-31 în favoarea celor de la CSM.

Echipele de handbal seniori ale CSM Sfântu Gheorghe au avut parte de un sfârşit de săptămână fără succes, atât echipa de fete cât şi cea de băieţi aflate în Divizia „A“ suferind înfrângeri în deplasare.

După meciul excelent de duminica trecută încheiat cu victoria la 7 goluri împotriva Universităţii Timişoara, fetele de la CSM Sfântu Gheorghe nu au mai repetat acelaşi joc în deplasarea de la CSM Slatina. Echipa covăsneană a fost învinsă fără drept de apel de echipa gazdă, favorită la promovare, scor 39 la 21, la pauză 16 la 9.

Nici echipa de băieţi nu a strălucit, aceasta pierdzând la o diferenţă de cinci goluri în faţa băieților de la Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti, partida încheinduse cu scorul de 31-26, la pauză 13-10.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.