SPORT 4 august 2017

George Carcadia, singurul candidat la șefia CSM Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1435 vizualizări

Ministerul Tineretului și Sportului organizează, în data de 8 august 2017, concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante de conducere, de director al Cluburilor Sportive Muscelul Câmpulung Muscel, Unirea Alba Iulia și Municipal Sfântu Gheorghe. Pentru funcția de director al CSM Sf. Gheorghe va candida George Carcadia, cel care a deținut și până acum această funcție.

Rezultatul selecției dosarelor depuse a fost afișat de către Ministerul Tineretului și Sportului la data de 1 august 2017. În cazul lui George Carcadia, candidat unic la funcția vizată, concursul se transformă în examen. Probele rămân aceleași, etapa următoare constând într-un examen scris, pe baza tematicii și bibliografiei oficiale, afișate de către Ministerul Tineretului și Sportului. În cazul în care George Carcadia promovează examenul scris, atunci se va califica pentru examenul-interviu, susținut în fața unei comisii de specialitate. Conform legii, fiind vorba despre o funcție de conducere, un candidat are nevoie de minimum 70 de puncte din 100, pentru a promova proba scrisă sau proba interviu.

Dosarul de concurs s-a întocmit conform dispozițiilor legale, în interiorul său aflându-se cazierul judiciar, acte doveditoare ale vechimii în muncă și ale competențelor manageriale, diplome de studii și alte documente solicitate.

Condițiile specifice de participare la concursul transformat în examen sunt următoarele:

- Studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalente;

- Vechime în muncă minimum trei ani;

- Disponibilitate pentru program de lucru prelungit și delegări;

- Competență managerială: cunoștințe de management, calități și aptitudini manageriale.

Precizăm și că, în cazul în care George Carcadia va obține baremul de 70 de puncte, el poate face cerere în care să solicite susținerea probei interviu în aceeași zi, cu menționarea faptului că nu va contesta rezultatul examenului scris. Pentru acest lucru, însă, este nevoie ca și comisia care va asigura corectarea să aibă timpul necesar să verifice lucrarea scrisă.

În cazul celorlalte cluburi unde se organizează concurs pentru funcția vacantă de director, s-au înscris câte doi candidați, ale căror dosare au fost și validate.

Îi urăm lui George Carcadia mult succes la examenul pe care îl va susține la București, pentru reconfirmarea în funcție.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.