SPORT 2 iunie 2014

Gală de sfârșit de an școlar la ACS Sport-All

de Székely Emőke | 565 vizualizări

Asociația Club Sportiv Sport-All din Sfântu Gheorghe a organizat vineri la sala de conferințe a Liceului Teoretic „Székely Mikó” gala de sfârșit de an școlar, la care și-a premiat cei mai buni karatiști, dar și sponsorii și partenerii care au ajutat clubul în acest sezon.

Am încheiat un an foarte bun, în care rezultatele obținute de sportivii noștri au întrecut așteptările noastre. Ne-am dezvoltat și ne-am întărit simțitor, iar acest lucru se vede și la numărul de medalii obținute. În doar al doilea an de existență Sport-All a obținut din septembrie anul trecut și până la sfârșitul lunii mai 53 de medalii de aur, 61 de argint și 76 de bronz la cele 8 concursuri naționale și două internaționale” – a spus în discursul său președintele clubului, Vass Hunor.

Cei de la Sport-All au întocmit pe baza rezultatelor obținute un top intern al celor mai buni sportivi. Pe primul loc s-au clasat gemenele Téglás Krisztina și Helénke, cu un punctaj egal, una fiind campioană europeană și vicecampioană mondială, iar cealaltă campioană mondială și vicecampioană europeană. Ele au fost urmate de sportivii Bartos Norbert și Dóczé István Balázs.

Președintele Sport-All a vorbit și despre planurile de viitor ale clubului. Acesta a spus că începând cu luna septembrie vor înființa două secții noi pe lângă cele existente (karate, zumba, tae-bo), și anume înot și schi. „Cele două secții vor fi coordonate de antrenorii Bocz Attila și Bajkó Attila, și sperăm ca și la înot și și la schi să avem rezultate cel puțin la fel de bune ca la karate” – a declarat Vass Hunor.

Micii karatiști ai Sport-All intră așadar în vacanță, și vor relua antrenamentele de pregătire la sfârșitul verii, însă cei mai conștiincioși dintre ei se gândesc deja la competițiile care vor urma și la care speră să obțină rezultate cât mai bune.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.