SPORT 6 octombrie 2023

Fetele de la Sepsi OSK neînvinse în debutul sezonului

de Marius Raczek | 715 vizualizări

Echipa de fotbal feminin a clubului Sepsi OSK a disputat, de la începutul sezonului 2023-2024, trei partide în Liga 3 și una în Cupa României, toate încheiate cu victorii.

În Liga 3, Seria 3, Sepsi OSK conduce în clasament cu trei victorii din tot atâtea partide disputate. Seria a început prin victorie pe teren propriu, cu Colțea 1920 Brașov, rezultat 8-1. A urmat un succes și mai concludent, în deplasare, la Vasas Femina II Odorheiu Secuiesc, 12-0, marcatoare fiind: Mikola Klementina-Boglárka - 4 goluri, Benedek Zsanett, Boghici Miruna-Raluca și Incze Violetta - câte 2 goluri, respectiv Ardelean Rebeka Kriszta și Csüdör Vivien. În etapa a 3-a, Sepsi OSK trecut de AFC Botoșani cu 4-1, prin reușitele semnate de: Csüdör Vivien - hat-trick și Mikola Klementina-Boglárka.

Succesele din campionat au fost continuate în Cupa României, competiție în care, în turul secund, Sepsi OSK a eliminat-o pe ACS Estela Tifești, echipă aflată în eșalonul secund. Rezultatul a fost de 2-0, ambele goluri având-o ca autoare pe Benedek Zsanett.

În etapa a 4-a din Liga 3, duminică, 8 octombrie, cu începere de la ora 11:00, este programat derby-ul covăsnean KSE Târgu Secuiesc-Sepsi OSK. KSE Târgu Secuiesc a disputat o singură partidă în campionat, pierdută la Botoșani cu 3-1, fiind eliminată și din Cupa României, încă din primul tur, de Chindia Târgoviște.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.