SPORT 24 august 2010

Fetele de la Sepsi BC se pregătesc pentru un nou sezon

de Monica Vrânceanu | 505 vizualizări

Echipa de baschet a municipiului Sfântu Gheorghe, Sepsi BC, este formată în proporţie de 90% pentru următorul sezon, avându-i ca antrenor pe Veres Attila şi preşedinte pe jucătoarea Vass Ildiko. Fetele de la Sepsi BC au început deja antrenamentele, alături de noile achiziţii Florentina Ardeleanu şi Andreea Huţanu antrenându-se şi Vass Ildiko, Bianca Vescan, Irina Borş şi junioarele echipei.

Noul sezon le va readuce în echipă pe Bordás Noémi şi Sándor Emőke, ambele recuperate după acidente suferite în trecut, urmând ca din prima lună a anului viitor, Sepsi BC să se întărească cu noi jucătoare - în funcţie de noul buget şi de sumele pe care le va obţine din sponsorizări. Astfel, noul sezon va debuta cu jucătoarele Florentina Ardeleanu, Vass Ildikó, Irina Bors, Sándor Emőke, Bianca Vescan, Andreea Huţanu, Bordás Noémi, Szőcs Emőke, Veres Kinga, Csillag Angéla, Kerekes Izabella şi încă un pivot.

Până în luna septembrie, fetele de la Sepsi BC se vor atrena zilnic în aşteptarea unui turneu de pregătire în Sfântu Gheorghe, urmând ca între 10-12 septembrie să aibă loc Cupa Sepsi. Alături de Sepsi BC vor mai juca în această Cupă o echipă din România, una din Serbia şi alta din Ungaria.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.