SPORT 23 februarie 2014

FC Sepsi s-a calificat în următoarea etapă a Cupei României

de Székely Emőke | 484 vizualizări

Echipa de futsal din Sfântu Gheorghe – FC Sepsi – a disputat sâmbătă partida contând pentru faza a doua a Cupei României, contra Progresul Focșani. Partida a avut loc la Sala Sporturilor „Szabó Kati”, unde în jur de 800 de persoane au încurajat alb-verzii care au reușit să se impună cu scorul de 6-2 (3-0).

Scorul a fost deschis de Gustavo Redondo, apoi până la pauză au mai marcat Cornel Țicalo și Mario Velasco. În partea a doua a jocului oaspeții au reușit să reducă din diferență, apoi același Mario Velasco a reușit să marcheze după o pasă excelentă a lui Gustavo Redondo. A urmat un nou gol al oaspeților, după care veteranul Bocz József l-a învins de asemenea pe portarul de la Progresul.

Finalul partidei a fost unul cu scântei, în ultima secundă a meciului Focșaniul a primit un cartonaș roșu, și astfel după câteva minute de la fluierul final, după ce apele s-au mai liniștit și toți cei care protestau au fost îndepărtați din careu, debutantul Kanyó Szilárd a marcat din lovitură de pedeapsă, și astfel scorul final al partidei a fost de 6-2.

Săptămâna viitoare FC Sepsi va juca în deplasare în campionat, contra United Galați.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.