SPORT 18 mai 2014

FC Sepsi a pierdut acasă cu Deva

de Székely Emőke | 552 vizualizări

Nimic nu le-a mers băieților lui Farkas Attila în partida disputată sâmbătă cu Autobergamo Deva. În prima partidă a semifinalei Ligii I cele două echipe s-au întâlnit la Sfântu Gheorghe, unde oaspeții au jucat mai bine și au câștigat meritat cu scorul de 8-2.

Deva a dominat partida de la cap la coadă, iar cele câteva sclipiri ale gazdelor nu au fost de ajuns pentru a ține pasul cu pretendenta la titlu. Scorul a fost deschis repede de cei de la Deva, după care FC Sepsi a răspuns prin golul lui Morales (1-1). Până la pauză Deva a mai marcat de 4 ori, în timp ce alb-verzii nu au reușit să treacă de defensiva adversă. După pauză Deva a continuat recitalul golurilor, iar același Morales a reușit să marcheze din lovitură de pedeapsă, astfel scorul final al partidei a fost de 2-8 (1-5).

În finala Ligii I se va califica echipa care va câștiga două partide din trei, următorul meci având loc la Deva la sfârșitul săptămânii viitoare. Înainte însă FC Sepsi va primi vizita echipei din Odorheiu Secuiesc în semifinala Cupei României.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.