SPORT 5 mai 2014

FC Sepsi a învins în prelungiri pe United Galați

de Székely Emőke | 552 vizualizări

Prima partidă din play-off-ul Ligii Naționale de futsal s-a încheiat favorabil pentru FC Sepsi, care a reușit să învingă echipa United Galați după prelungiri. Atmosfera din tribune a fost incendiară, galeria Sepsi-SIC fiind prezentă pentru a-i încuraja pe băieții conduși de Farkas Attila.

Scorul a fost deschis de gazde rapid, chiar din primul minut, însă alb-verzii nu au mai marcat până la pauză, însă Grigoraș a fost învins, și astfel scorul la pauză a fost de 1-1. În cea de a doua parte a jocului echipele au preluat conducerea pe rând, iar la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost de 5-5. Au urmat cele două reprize de prelungiri, când FC Sepsi a jucat foarte bine și a reușit să câștige partida cu scorul de 9-5. Marcatorii gazdelor au fost: Gustavo Redondo 4, Adrian Morales 3, Mario Velasco și Abraham Sanchez.

A fost un meci cu de toate. Cei patru spanioli ai echipei din Sfântu Gheorghe au jucat mult și bine la propriu, efortul lor s-a văzut în prelungiri când crampele le-au jucat feste, însă au arătat că luptă până la capăt, și au reușit să obțină o victorie importantă.

Este așadar 1-0 pentru FC Sepsi la general, însă pentru a accede în următorul act al competiției este nevoie de două victorii din 3 partide. Meciul 2 este programat pentru data de 11 mai.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.