SPORT 12 mai 2013

FC Sepsi a fost învinsă din nou la Târgu Mureş

de Székely Emőke | 651 vizualizări

Sorţii nu au fost generoşi cu echipa locală de futsal FC Sepsi. În semifinala Cupei României băieţii antrenaţi de Jakab Zoltán au picat cu City Us Târgu Mureș, echipă pe care covăsnenii nu au reușit să o învingă niciodată în deplasare. Mureșenii au câștigat și de această dată cu scorul de 7-3, după ce la pauză scorul a fost de 3-0. Golurile echipei covăsnene au fost marcate de Mihály, Paul și Csoma.

Returul semifinalei Cupei României va avea loc miercuri de la ora 18:30 în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Având un avantaj de 4 goluri, City Us este favorita clară, echipa locală speră însă la sprijinul publicului pentru a reuși să întoarcă acest rezultat. În cealaltă semifinală, Iași a câștigat pe teren propriu contra Cluj Napoca, scor 5-2.

Victorie dramatică în play-off

Duminică, FC Sepsi a jucat din nou, de această dată împotriva CSMS Iași, în deplasare, partida contând pentru returul primei etape a play-off-ului Ligii I. În tur, alb-verzii au câștigat după prelungiri cu scorul de 4-3, iar la Iași scorul a fost egal, 4-4 atât la finalul celor 40 de minute regulamentare, cât și după cele două reprize de prelungiri, motiv pentru care echipele au ajuns la lovituri de departajare. Covăsnenii s-au dovedit a fi mai concentrați și au câștigat partida cu scorul final de 9-8. Marcatorii FC Sepsi au fost: Mihály 4, Miklós, Bujdosó, Csoma, Máté și Mánya. Astfel FC Sepsi s-a calificat în următoarea etapă a play-off-ului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.