SPORT 12 februarie 2011

Exclusiv! Au lăsat echipa la greu!

de Covasna Media | 532 vizualizări

Situație fără precedent la echipa feminină de handbal a CSM Sfântu Gheorghe! Trei spotrive ale echipei au părăsit echipa nemotivat și fără a avea acceptul antrenoarei sau a conducerii, chiar înaintea importantului meci de duminică! Părăsirea echipei pare și mai greu de crezut atunci când e vorba de câteva din cele mai experimentate jucătoare, printre care și căpitanul Lorincz Orsolya. Alături de aceasta, absente nemotivat sunt și portărița Bodor Eniko și  jucătoarea Tompos Brigitta, toate din Sfântu-Gheorghe! Absența lui Bodor Eniko este și mai greu de digerat în condițiile accidentării Larisei Comșa, cealaltă portăriță de bază!

Despre acest eveniment antrenoarea Gabriela Manea a declarat: ” Sunt stupefiată de gestul acestor jucătoare. Când ai vârsta și experiența lor nu poți face așa ceva. Am înțeles că jucătoarele au dorit să participe la un turneu din Slovacia dar nu am date clare. Ele nu au avut acceptul clubului pentru a pleca în mijlocul campionatului și mi se pare greu de înțeles gestul în contextul actual. Ce exemplu pot fi aceste fete pentru mai tinerele lor colege? Sunt și mai dezamăgită întrucât pentru aceste jucătoare s-au făcut concesii speciale, inclusiv li s-a tolerat faptul că având și serviciu nu participă la toate antrenamentele. Asta nu face ca indemnizația lor la echipă să fie mai mică decât a celorlalte fete. Astfel de gesturi de indisciplină nu vor mai fi tolerate și nu vom mai face concesii nimănui.”

În perspectiva meciului de duminică, Gabriela Manea a declarat : ”Voi vorbi cu fetele, e genul de situație în care trebuie să ne arătăm caracterul și puterea. Vom lupta mai tare ca oricând și vom da totul pentru o victorie. Astfel de evenimente te motivează și te ambiționează!”

Echipa feminină de handbal CSM Sfântu-Gheorghe va întâlni duminică, de la ora 10, în Sala Sporturilor Szabo Kati pe CSM Bistriţa.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.