SPORT 23 noiembrie 2014

Etapă de antrenament pentru Sepsi-SIC

de Székely Emőke | 493 vizualizări

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a câștigat partida contra Rapid București cu aproape 70 de puncte diferență. Cele două formații s-au întâlnit sâmbătă în Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe în cadrul celei de a 13-a etape a Ligii Naționale, iar după cele 40 de minute de joc tabela arăta 110-33 (33-4, 21-15, 32-8, 24-6).

Fetele conduse de Zoran Mikes și-au clădit un avantaj considerabil încă din primul sfert, când oaspetele au reușit să marcheze doar 4 puncte, în timp ce fetele noastre aveau în cont 33 de puncte. Sfertul al doilea a fost ceva mai echilibrat, însă după pauză mașinăria Sepsi-SIC a intrat din nou în turație, iar bucureștencele n-au putut face practic nimic pentru a opri asaltul gazdelor.

Cele mai multe puncte pentru gazde au fost marcate de Jeffrey (19), cea care a reușit un joc excelent și în derby-ul contra Târgoviște. De remarcat este și evoluția lui Kelemen Kincső, care a reușit 12 puncte și 10 recuperări, punând astfel considerabil umărul la succesul echipei sale.

După partida de sâmbătă, Sepsi-SIC se afla pe locul 2 în clasament, după CSM Târgoviște.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.