SPORT 10 martie 2014

Etapă bună pentru echipele de futsal din județ

de Székely Emőke | 447 vizualizări

Echipele covăsnene din Liga I de futsal, FC Sepsi și KSE Târgu Secuiesc, au reușit victorii sâmbătă, în cadrul celei de a 17-a etape din campionat.

FC Sepsi a primit vizita Clujanei Cluj Napoca, și cu toate că adversarul a fost unul modest, nu a lipsit spectacolul de pe teren. Spectatorii au văzut în total 13 goluri, precum și mutări tactice interesante, cum ar fi exersarea jocului fără portar.

Scorul a fost deschis de oaspeți, care au marcat însă în propria poartă, apoi s-a dezlănțuit fiesta spaniolă. Morales a marcat pentru 2-0, apoi Redondo, aflat în formă mare, a reușit un hattrick în prima repriză. Tot în prima repriză a marcat și Țicalo, și echipa oaspete a reușit și ea să îl învingă pe Grigoraș, astfel scorul la pauză era de 6-1. În partea a doua a jocului Bujdosó a înscris pentru 7-1, după care clujenii au înscris de 3 ori, din care un gol a fost în propria poartă (8-3). Același Redondo și-a adjudecat și al patrulea gol, iar tabela a fost închisă de Máté, așadar FC Sepsi – Clujana Cluj Napoca 10-3.

Trei puncte a luat și KSE Târgu Secuiesc, care a câștigat pe teren propriu partida contra CSMS Iași, scor 4-3 (1-1).

În etapa următoare FC Sepsi va juca în deplasare contra CSMS Iași, iar KSE va disputa partida contra Focșani, tot în deplasare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.