SPORT 7 februarie 2022

Elevii, uniți prin sport, la Turneul de Fotbal Covasna

de David Leonard Bularca | 3357 vizualizări

Cum s-a desfășurat prima ediție a turneului

Sâmbăta trecută a avut loc prima ediție a Turneului de Fotbal Covasna (TFC), organizat de Consiliul Județean al Elevilor (CJE). Opt echipe au intrat în teren pentru a câștiga competiția. Turneul s-a întins pe o perioadă de șapte ore. În final, elevii de la liceele „Mikes Kelemen” și „Berde Áron” au ieșit câștigători. 

„În sfârșit pot spune cu onestitate că prima ediție a Turneului de Fotbal Covasna a fost una de real succes. Ne-a fost dor de atmosfera unui eveniment și mă bucur că am putut pune în valoare importanța unității într-un cadru plin de caracteristici inovatoare, având intrare fără plată. Pentru bunul mers al societății este necesară crearea unor cadre nediscriminatorii, cu un climat plăcut unde comunitatea este pe primul loc”, ne-a spus, după încheierea evenimentului, Marian Calcea, președintele CJE Covasna.

Elevii de la „Mikes Kelemen” și „Berde Áron" au câștigat turneul. 

„Turneul de Fotbal Covasna a fost câștigat de echipa numită „KFC", formată din elevi de la liceele „Mikes Kelemen" și „Berde Áron". Îi felicităm cu mare drag, atât pe câștigători, cât și pe toți participanții. Într-adevăr, fiind prima ediție, tensiunile organizării și stresul au fost prezente. Sincer vorbind, multe momente din cadrul Turneului mă făceau să uit de ideea că TFC-ul avea să se și termine. A fost un real carusel, în cadrul căruia putem afirma că a fost unul de succes atât pentru noi ca organizatori, cât pentru jucători și spectatori”, ne-a mai împărtășit Marian Calcea.

În zilele următoare se va lansa și un videoclip în care se va prezenta care a fost atmosfera pe parcursul turneului. 

„Urmează să postăm zilele acestea și aftermovie-ul evenimentului. Bineînțeles, organizarea TFC-ului nu putea să aibă loc fără sprijinul sponsorilor: Psiho Amiral SRL, Gifts For You SRL, Retro Pizza, Richie's Grill, Hazard Coffee, Comerț Luci SRL, Rainbow Coffee, Dr. Office Group, Bar Montana, SC Manelemn SRL, La Dadu, 5ToGo, Dual Strength Fitness SRL. Partenerilor: Liceul Economic „Berde Áron", domnul Dan Tohănean, Asociația Love to Dance, domnul Ungvari Levente, dar și în nișa media Observatorul de Covasna - CovasnaMedia.ro. Și nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor membrilor din staff: colegilor din Biroul executiv, din cadrul Departamentelor, voluntarilor, dar și Biroului de Presă. Așteptăm cu nerăbdare următorul eveniment care este deja la nivel de discuții”, a concluzionat președintele CJE Covasna, Marian Calcea. 

În pauzele dintre meciuri cei de la Asociația „Love To Dance” au oferit momente de dans spectatorilor. 

Turneul de Fotbal Covasna trebuia să aibă loc inițial anul trecut, însă din cauza restricțiilor pandemice organizatorii s-au văzut nevoiți să amâne data de desfășurare a evenimentului. 

Sursa foto: Raluca Cristina, fotograf în Biroul de Presă al CJE Covasna

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.