SPORT 22 ianuarie 2014

Elevii de la CNMV au fost vizitați de baschetbalistele de la Sepsi-SIC

de Székely Emőke | 631 vizualizări

Intalnire baschet Sepsi SIC elevi CNMV ianuarie 2014 - 3Intalnire baschet Sepsi SIC elevi CNMV ianuarie 2014 - 2

La inițiativa Asociației „Ecou”, cinci dintre jucătoarele echipei de baschet feminin Sepsi-SIC, împreună cu managerul echipei și cei doi antrenori i-au vizitat pe elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

Gabriela Cursaru, Kalis Loyd, Zorica Mitov, Leila Bejtic, Kokovay Melánia și antrenorul Zoran Mikes au fost prezentați de secundul Nemes Áron, însă copiii le știau deja foarte bine pe jucătoare, și șușoteau „uite-o pe Mitov, uite-o pe Loyd”. Baschetbalistele nu au venit cu mâna goală, ci cu premii pe care le-au câștigat copiii care au participat la concursurile organizate de Sepsi-SIC.

Cea mai aplaudată dintre jucătoare a fost Kokovay Melánia, jucătoarea din Oradea care este elevă la CNMV, fiind astfel și gazdă. „Este un exemplu pentru colegii ei, pentru că în ciuda faptului că nu locuiește cu părinții, face performanță în sport, dar în același timp este și foarte harnică, are note bune, învață bine” – a spus despre ea directoarea adjunctă a CNMV, Maria Băilă.

Evenimentul a fost unul reușit, cu toate că planul inițial era ca echipa să joace un meci cu elevii, dar acest lucru nu a fost posibil. „Cerem înțelegere, fetele vin de la antrenament, după masă vor avea din nou antrenament, iar un meci demonstrativ ar fi însemnat un risc de accidentare, ceea ce nu ne permitem, întrucât ne aflăm înaintea unui meci important din Liga Națională” – le-a spus celor prezenți secundul Nemes Áron.

La finalul întrecerilor elevii au avut ocazia de a cere autografe de la jucătoare și au promis că sâmbătă vor merge să le susțină în partida contra echipei din Alexandria.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.