SPORT 11 noiembrie 2014

Egal pentru FC Sepsi la Galați

de Székely Emőke | 590 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a jucat luni seara în deplasare la United Galați, în cadrul celei de-a zecea etape a Ligii I. Băieții conduși de Farkas Attila au reușit să aducă un punct de la puternica echipă gălățeană, scorul final fiind de 3-3 (2-1), deși antrenorul covăsnean spune că „aveau meciul în mână”.

Primul gol al partidei a fost marcat de gazde din lovitură de pedeapsă, apoi covăsnenii au reușit să egaleze. Înainte de pauză tot gălățenii au marcat, și astfel după primele 20 de minute de joc tabela arăta 2-1. În partea a doua a meciului FC Sepsi a întors scorul și a condus cu 3-2, însă cu 5 minute înainte de fluierul final gazdele au egalat, și astfel scorul final al partidei a fost 3-3.

„Sunt mulțumit de evoluția băieților, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a câștiga. Din păcate am avut parte de un arbitraj părtinitor, nu ne-au fost acordate faulturi, nu s-a fluierat la henţ clar, produs sub ochii arbitrului, și după părerea noastră nici lovitura de la 6 metri nu a fost corectă. Cu toate acestea ne bucurăm de acest punct pentru că Galați este o echipă puternică, față de anul trecut s-a întărit considerabil, așadar e bun și acest egal” – ne-a declarat antrenorul Farkas Attila.

Tot luni seara a jucat și KSE Târgu Secuiesc, care a primit vizita echipei Progresul Focșani. Gazdele au reușit să se impună cu scorul de 6-2, iar în următoarea etapă cele două echipe covăsnene se vor înfrunta la Sfântu Gheorghe în cadrul ultimei etape a turului. Partida a fost programată pentru data de 18 noiembrie. Anul acesta se vor mai juca trei etape din retur.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.