SPORT 2 noiembrie 2014

Egal pentru echipa locală de futsal

de Székely Emőke | 598 vizualizări

FC Sepsi a primit vizita FK Odorheiu Secuiesc în cadrul celei de-a noua etape a Ligii I de futsal și a reușit să păstreze un punct acasă, scorul partidei fiind de 5-5 (1-3). La partida disputată sâmbătă în Sala Sporturilor „Szabó Kati” au fost prezenți în jur de 800 de spectatori, iar atmosfera creată de ei a fost una incendiară, însă doar în finalul partidei, când gazdele au reușit să revină spectaculos după ce au fost conduse cu 5-1, și au egalat înainte de fluierul final.

Echipa din Odorheiu Secuiesc a deschis scorul rapid, în minutul 4 tabela arăta deja 2-0 pentru oaspeți. Mate a reușit să spargă gheața la mijlocul primei reprize și l-a învins pe portarul oaspeților, însă scorul la pauză a fost stabilit de oaspeți, 1-3.

În partea a doua a jocului Odorhei a mai marcat de două ori și când mai erau 10 minute de joc partida părea jucată. Golul lui Velasco a readus speranța în rândul celor din Sfântu Gheorghe, apoi în decurs de 5 minute același Velasco a marcat de două ori, iar Rivera o dată, așadar scorul final a fost 5-5.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca în deplasare la Galați, partida va avea loc pe 10 noiembrie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.