SPORT 24 noiembrie 2014

Echipa Open Minds a câștigat campionatul de futsal destinat ONG-urilor

de Székely Emőke | 894 vizualizări

După câteva săptămâni de meciuri, cea de-a doua ediție a campionatului de futsal „SZIT-ISE”, destinat organizațiilor civile și-a desemnat câștigătorii. Echipa Asociației Culturale a Carpaților Răsăriteni nu a reușit să păstreze pentru încă un an cupa câștigată la prima ediție, pierzând finala disputată cu formația Open Minds, scor 6-4. În finala mică s-au întâlnit formațiile Ika Vara și Ecou, primii câștigând la masa verde după ce Ecou a ieșit de pe teren ca semn de protest față de o decizie a organizatorilor.

Președintele Sepsi ISE, Bara Hunor, a spus că echipa Ecou a fost nemulțumită de o decizie a organizatorilor, și de aceea a ieșit de pe teren, adăugând că nu aceasta trebuia să fie scopul competiției.

„Echipa Open Minds a greșit în semifinală pentru că a jucat cu un om care nu era trecut pe listă. Formația a fost sancționată și nu i s-a permis să aibă rezerve în finală, au fost doar 6 băieți care oricum s-au impus. Aceasta a fost nemulțumirea celor de la Ecou” – ne-a declarat Bara Hunor.

Acesta a mai spus că ediția din acest an a campionatului a fost mai puternică decât cea de anul trecut, în fiecare echipă fiind câțiva jucători care s-au remarcat printr-un joc foarte bun. În competiție s-au înscris 8 formații, una s-a retras la scurt timp după startul competiției, și astfel pentru cea mai bună echipă ONG s-au „bătut” 7 formaţii. Scopul acestei competiții este acela de a le da posibilitatea membrilor diferitor organizații civile să se întâlnească, să lege prietenii și să colaboreze la realizarea unor proiecte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ionut, 25 noiembrie 2014
"Si se jura ca nu fura Si l-am prins cu rata in gura" COMUNICAT, Regretăm reacția, și respectiv modul în care s-a desfășurat protestul echipei, dar totuși am acceptat. Având citeste integral
Guruianu Madalin, 24 noiembrie 2014
Ne-ar fi plăcut să știți poziția noastră și să știți că încă așteptăm un răspuns oficial la observațiile expuse... PROTEST Din motive obiective care sunt expuse în rândurile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.