SPORT 2 septembrie 2014

Echipa FC Sepsi este pregătită pentru campionat

de Székely Emőke | 531 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi va juca prima partidă din acest sezon în deplasare la Deva. Partida va avea loc luni de la ora 19. Primul meci de pe teren propriu va avea loc la o săptămână distanță, când alb-verzii vor primi vizita unei formații noi în campionat, Reșița.

Echipa s-a reunit la începutul lunii august și antrenorul Farkas Attila este mulțumit de prestația băieților la antrenamente, precum și de jocul arătat la cele două amicale jucate cu KSE Târgu Secuiesc.

„Sunt câteva schimbări în echipă, am adus jucători noi, așadar sunt încrezător în ceea ce privește sezonul care stă să înceapă. Sezonul trecut am terminat pe locul 4 în campionat, obiectivul pentru acest sezon fiind o clasare mai bună, așadar să terminăm pe podium. De asemenea ne dorim să jucăm cel puțin semifinala, dacă nu finala în Cupa României” – ne-a declarat antrenorul Farkas Attila.

Acesta a mai spus că la preselecțiile pentru echipa de juniori s-au prezentat mulți tineri, echipa va fi formată din 15-16 jucători care vor evolua într-o competiție destinată juniorilor. Clubul a spus în repetate rânduri că obiectivul pe termen lung este acela de a crește proprii jucători. Aceștia au însă nevoie de oportunități de joc, așadar acest campionat de juniori este tocmai bun pentru „a avea meciuri în picioare”. Cei mai buni tineri jucători sunt incluși și în lotul mare, aceștia au avut ocazia să joace și în sezonul competițional trecut.

Lotul pentru acest sezon este: Andrei Grigoraș, Kisgyörgy Zsolt, Máté József, Bujdosó Lóránd, Bocz József, Cornel Țicalo, Adrian Pânzaru, Mario Duque Velasco, Cristian Macia Cardenas, Antonio Rivera Espinar, Kanyó Szilárd, Sütő Ákos, Jankó Attila. Antrenor: Farkas Attila.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.