SPORT 4 martie 2015

Echipa de futsal KSE Târgu Secuiesc învață meserie de la selecționerul Venezuelei

de Székely Emőke | 757 vizualizări

David Madrid Sanchez, unul dintre cei mai titrați antrenori de futsal la nivel european, și nu numai, se află pentru câteva săptămâni la Târgu Secuiesc, pentru a pregăti echipa locală KSE. Președintele clubului, Dobozi Levente, a declarat că speră să învețe cât mai multe de la specialistul spaniol.

„Am încercat și noi să aducem jucători din Spania, am avut jucători de acolo, dar nu prea ne-au ajutat. Așa am ajuns la ideea de a aduce pentru o perioadă un antrenor străin, în speranța de a învăța cât mai multe de la el” – ne-a declarat Dobozi Levente.

Antrenorul David Madrid Sanchez a spus că a ajuns la Târgu Secuiesc prin vicepreședintele clubului KSE, Ștefan Vasile, care, spune antrenorul, l-a primit cu căldură, iar el și familia lui au făcut tot posibilul pentru ca șederea spaniolului aici să fie cât mai plăcută. De asemenea, antrenorul a vorbit despre echipă și munca lui și a spus că rețeta succesului este munca titanică de zi cu zi.

„KSE este o echipă mică și ambițioasă, cu jucători talentați, care vor să demonstreze și să învețe. Cred că actuala componență a echipei este potrivită atât pentru rezultate, cât și pentru un futsal spectaculos, iubit de public. Cred că în scurta mea ședere aici îi pot ajuta în schimbarea mentalității, dar încerc să cizelez și stilul de joc, pentru ca acesta să devină mai profesional. Aș vrea să le arăt modelul spaniol, care se axează mai mult pe tehnică. Rețeta este: seriozitate, profesionalism și multă muncă” – a declarat David Madrid Sanchez.

Acesta a adăugat că în opinia lui relația dintre jucători și antrenor trebuie să se axeze pe încredere, iar acesta este și modelul pe care dorește să îl implementeze. Sanchez este de părere că cei de la KSE joacă cu dăruire și astfel, cu puțin ajutor, pot obține rezultate bune.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.