SPORT 3 iunie 2014

Două medalii de aur pentru Liviu Botoș [FOTO]

de Székely Emőke | 588 vizualizări

Gimnastul covăsnean a participat la Campionatele Internaţionale ale Letoniei

La sfârșitul săptămânii trecute s-au desfășurat la Centrul Sportiv Olimpic din Riga Campionatele Internaționale ale Letoniei la gimnastică artistică pentru veterani ediția a XVI-a. La startul competiției s-au prezentat gimnaști și gimnaste reprezentând Germania, Austria, Suedia, Norvegia, Finlanda, Rusia, Belarus, România, Moldova, Lituania şi Letonia. Ţara noastră a fost reprezentată de Liviu Botoș din Sfântu Gheorghe.

Prima zi de concurs a adus și prima medalie, gimnastul nostru reușind să cucerească medalia de aur în concursul individual compus devenind astfel campionul absolut al categoriei 35-39 ani.

Duminică, în ziua finalelor pe aparate, sportivul covăsnean a reușit să obțină încă o medalie de aur în finala de la paralele.

„A fost un concurs reușit pentru mine drept dovadă cele două medalii de aur pe care le-am câștigat. Iată că după performanțele obținute la copii și juniori gimnastica covăsneană are rezultate și la această categorie. Sper că prin acestea am reușit să ofer un exemplu copiilor pe care-i antrenez că gimnastica se poate practica și la vârste mai înaintate – ne-a declarat Liviu Botoș.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.