SPORT 19 ianuarie 2015

Cupa „Trei Scaune” la minifotbal așteaptă (și) echipe de fete

de Székely Emőke | 671 vizualizări

Echipa de futsal amatori Sepsi 08 va organiza în perioada 7-8 februarie cea de-a patra ediție a unuia dintre cele mai așteptate turnee de minifotbal pentru amatori, Cupa „Trei Scaune”. Organizatorii spun că au început pregătirile și se așteaptă la o prezență numeroasă – 32 de echipe masculine și 8 feminine.

„Anul trecut a fost pentru prima dată când am avut și o secțiune pentru fete, la care au participat 4 echipe. S-a dovedit a fi o idee bună, pentru că meciurile fetelor au fost mai urmărite decât cele ale băieților, motiv pentru care ne-am propus ca în acest an să creștem numărul echipelor feminine la 8. Nu este ușor să aduni echipe de fete, dar nici imposibil, sperăm să participe formații atât din județ, cât și din afara lui” – spun organizatorii.

Partidele se vor desfășura în trei săli de sport din Sfântu Gheorghe – sâmbătă la Sala Sporturilor Municipală și sala de sport a Liceului „Berde Áron”, urmând ca duminică partidele să se mute în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. Nu va lipsi nici petrecerea, sâmbătă seara toate echipele sunt invitate la o petrecere organizată în cinstea lor.

Înscrierile se fac până pe 26 ianuarie, toate informațiile legate de regulament, program, locuri de desfășurare, cazare și altele, sunt postate pe pagina de facebook a evenimentului, Cupa „Trei Scaune”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.