SPORT 2 octombrie 2014

Cupa Sprint la înot

de Covasna Media | 643 vizualizări

Ajuns la cea de-a patra ediţie, concursul naţional va debuta sâmbătă la piscina din Sfântu Gheorghe

Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe începe sezonul 2014-2015 cu prima competiţie la care va fi gazdă. Ajuns la cea de a IV-a ediţie, concursul naţional Cupa Sprint va debuta sâmbătă, ora 13.00, la piscina municipală, unde îşi vor testa viteza, tenacitatea, tehnica şi progresul într-o singură reuniune 137 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară, precum: Club Sportiv Performer Bucureşti, Club Sportiv Municipal Piteşti, Atena Sport Club Constanţa, Dacia Mioveni, Club Sportiv Ploieşti, Municipal Braşov, Outdoor School Braşov, Swim to Perfection Miercurea Ciuc şi A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe.

„Ne bucurăm de continuarea acestui eveniment care a fost nu numai un succes sportiv în acest judeţ, dar ne bucurăm şi de aprecierea celor din ţară care an de an ne sunt alături cu prezenţa. În acest an vom avea parte de mulţi sportivi de elită ai înotului, ce vor fi premiaţi de Multiplul Campion European şi Mondial Dragoş Coman şi Vicecampioana Europeană juniori, recent participantă la Campionatele Mondiale de înot Masters din Montreal, Andrea Szigyartó”, a declarat coordonatorul acestui eveniment, Ciprian Grosu.

La această ediţie s-a adăugat suplimentar proba de 100m. mixt pentru patru categorii de vârstă la copii şi juniori II, unde premierea locului I şi II va fi în bani şi locul III cadouri de la sponsori. Pentru restul probele, la fel ca şi la celelalte ediţii, câştigătorii vor fi premiaţi cu medalii, iar la masculin şi feminin, categoria copii şi juniori II pe baza celui mai bun punctaj FINA se va acorda Cupa Sprint. Toţi participanţii vor primii cadou de la sponsori.

Aşadar covăsnenii sunt invitaţi să ia parte sâmbătă la acest eveniment, începând cu ora 13.00, intrarea fiind liberă, accesul în bazin fiind permis doar cu şlapi de baie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.