SPORT 9 aprilie 2014

Cupa Choco Pack la înot [FOTO]

de Székely Emőke | 602 vizualizări

Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe a organizat în cadrul proiectului „Sportul Contra Droguri” un concurs de înot – „Cupa Choco Pack”. La evenimentul de săptămâna aceasta au participat 150 de concurenți, marea majoritate din clasele 0-IV.

Înainte de concursul propriu-zis, profesorii de sport le-au prezentat copiilor importanța mișcării, a înotului, a timpului petrecut în aer liber, dar le-au vorbit și despre factorii de risc ce intervin în cazul folosirii drogurilor.

Copiii au petrecut trei ore în apă, s-au jucat și au participat la un concurs de înot individual. În urma jocurilor copiii au primit câte un pachet de dulciuri, medalii, diplome și cupe, iar intrarea în piscină a fost oferită gratuit de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

„Pe această cale mulțumim sponsorilor, Primăriei, profesorilor și copiilor pentru că ne-au ales pe noi și sperăm ca mulți dintre acești copii să aleagă sportul ca activitate care poate influența stilul de viață, sănătatea și personalitatea” – a declarat directorul Palatului Copiilor, Kerekes Jenő.

Rezultate înregistrate la concursul de înot: pe echipe: Locul 1. Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” și „Székely Mikó”, individual, fete: 1. Pál Anna Andrea, 2. Tóth Orsolya, 3. Szeles Vivienn, băieți: Becze Zetény, 2. Richard Van Dooren, 3. Deák Benedek.

Zilele acestea la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe se desfășoară activități de încondeiat ouă. Joi și vineri activitățile se țin între orele 8-14, iar sâmbăta viitoare, pe 17 aprilie, activități similare vor avea loc la „Casa Iris” între orele 10-13. Tot înainte de Paști, pe data de 19 aprilie în curtea Palatului Copiilor vor fi expuşi miei și iepurași care vor putea fi admirați, mângâiați și luați în brațe de copii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.