SPORT 5 august 2024

Cu gândul la un rezultat pozitiv

de Marius Raczek | 923 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 4-a din Superliga, Sepsi OSK o va întâlni în deplasare pe Rapid București. Alb-roșii sunt neînvinși de la începutul sezonului.

Principala problemă cu care se confruntă în acest moment Sepsi OSK este suspendarea lui Cosmin Matei, unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Desigur, soluții există, și Bernd Storck va găsi formula ideală ca Sepsi OSK să-și păstreze invincibilitatea.

De altfel, în prefața meciului, antrenorul german a declarat: „Este regretabil faptul că dreptul de joc al lui Cosmin Matei a fost suspendat pentru o perioadă de șase luni. În privința partidei cu Rapid, mă bucur că am putut avea un joc amical, este important ca jucătorii să evolueze, de asemenea este importantă și revenirea lui Debeljuh, cel care a și marcat. Sunt mulțumit de cum am început campionatul, am adunat șapte puncte, puteam obține mai multe dacă în partida cu Dinamo nu ni se refuzau două penalty-uri.”

Presiunea partidei este mare în ceea ce o privește pe Rapid, trupa din Giulești nereușind, încă, să câștige de la începutul sezonului. A avut doar două remize și o înfrângere. Mai mult, va absenta de pe banca tehnică antrenorul principal Neil Lennon, din motivul morții mamei sale. Etapa trecută, Rapid a fost învinsă de Petrolul, ploieștenii obținând astfel prima victorie în campionat.

Până în prezent, Sepsi OSK și Rapid București s-au întâlnit de 11 ori.

Bilanțul partidelor directe este de câte trei victorii pentru fiecare echipă, alte cinci întâlniri terminându-se la egalitate.

În ediția precedentă a Superligii, ambele partide din sezonul regulat s-au încheiat cu același scor, 0-0, iar în Play-Off Sepsi OSK a câștigat atât la București(1-0), cât și la Sfântu Gheorghe(3-2).

Teme articol: Sepsi OSK
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.