SPORT 24 august 2014

CSM Sfântu Gheorghe a luat argintul la Naționalele de Lupte pe echipe

de Székely Emőke | 656 vizualizări

Lupte libere matefi arpad csm argint 2014

Deși s-a confruntat cu mai multe accidentări, echipa feminină de lupte a CSM Sfântu Gheorghe a reușit să îndeplinească obiectivul propus pentru finala pe țară, obținerea unei medalii. La competiția care a avut loc la sfârșitul săptămânii la Timișoara, fetele conduse de antrenorul Mátéfi Árpád au reușit să câștige medalia de argint, și implicit titlul de vicecampioane naționale. Sportivele CSM au fost învinse de CSM Timișoara, care a obținut medalia de aur pe teren propriu, bronzul le-a revenit sportivelor de la CSM Mangalia.

„Din păcate am avut 3 fete accidentate, Incze Kriszta are o accidentare la mână, și-a scos ghipsul pentru a lupta, dar am zis că nu merită să riscăm o accidentare și mai gravă, Mihaela Obreja are probleme cu coloana, a luptat cu dureri groaznice, iar Georgiana Tudose are pneumonie. Cu toate acestea fetele au reușit să aducă argintul acasă, Mădălina Linguraru, Anca Petrea și Andrea Simon au luptat incredibil și astfel efortul lor a fost răsplătit” – ne-a declarat președintele CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Acesta a mai spus că clubul va premia sportivele și pe antrenorul Mátéfi Árpád. Nu e de neglijat nici faptul că CSM Sfântu Gheorghe are 3 sportive în lotul olimpic al României, pe Mădălina Linguraru, Anca Petrea și Incze Kriszta, și astfel au șanse să ajungă la Jocurile Olimpice de la Rio, care vor avea loc peste doi ani.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.