SPORT 22 iulie 2022

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK) - Am meritat pe deplin victoria cu Olimpija Ljubljana

de Iulia Drăghici - Taraș | 1042 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a meritat pe deplin victoria în partida cu Olimpija Ljubljana, încheiată cu scorul de 3-1, în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League.

"Azi nu am intrat bine în meci. Adversarii pasau foarte bine, ne-au surprins, iar noi nu eram prea agresivi. Şi atunci ne-au creat probleme, dar după jumătatea primei reprize am jucat noi foarte bine. Iar în repriza a doua am jucat extraordinar, am avut numeroase ocazii şi consider că am meritat pe deplin victoria. Rezultatul e foarte important pentru noi, dar vom vedea ce va fi şi în retur", a spus el.

"A fost un meci cu emoţii, am făcut risipă de energie în seara asta. Eu credeam că vom marca şi după ce am ratat acel penalty (n.r. - executat de Alexandru Tudorie) pentru că am văzut că jucătorii au curaj. Ei erau concentraţi pe ce aveau de făcut, nu se descurajau aşa de uşor. Se poate întâmpla să ratezi penalty, nu e o problemă. Important e că am văzut la băieţi reacţie... Iar portarul lor (n.r. - Matevz Vidovsek), dacă avea şi un joc de picior mai bun era portar de Premier League. E un portar foarte, foarte bun, l-am urmărit, e incredibil cum poate să scoată anumite mingi", a adăugat tehnicianul.

Bergodi consideră că formaţia sa trebuie să facă un joc la fel de bun şi în retur pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

"Pentru retur avem un rezultat bun, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche pentru că se poate întâmpla orice. Avantajul zic eu că e unul bunicel, dar trebuie să jucăm bine în retur", a precizat Cristiano Bergodi.

Echipa de fotbal Sepsi OSK a învins cu scorul de 3-1 (1-1) formaţia slovenă Olimpija Ljubljana, joi seara, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League.

Manşa secundă este programată la Ljubljana, în 28 iulie, de la ora 20:00.

Sursa: AGERPRES. 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.