SPORT 7 august 2014

Concurs de triatlon la Reci

de Székely Emőke | 458 vizualizări

Primul concurs de triatlon din România a fost organizat în urmă cu 23 de ani la Reci, așadar nu este de mirare că această competiție este una dintre cele mai iubite din țară. La ediţia din acest an s-au înscris deja 150 de sportivi, iar uitucii sau cei care se decid în ultimul moment se pot înscrie și la fața locului în ziua concursului, adică duminică. E drept, taxa de înscriere se va dubla, și va costa 140 de lei în loc de 70.

Asociația „Alpin Sport” se pregătește ca totul să fie în regulă, iar reprezentantul asociației, Tulit Zsombor, spune că se așteaptă ca și ediția din acest an să fie un succes. „Vorbim de probabil cel mai vechi concurs de triatlon din Europa de Est, dar cu siguranță cel mai vechi concurs de triatlon din România. Vom avea mai multe categorii de concurs, mini, elite și ștafetă. Proba de înot se va desfășura în lacul de la Reci, iar probele de ciclism și alergare în Mestecănișul de la Reci” – ne-a declarat Tulit Zsombor.

Distanțele pe care sportivii trebuie să le parcurgă sunt: elite și ștafetă: 1.500 de metri înot, 35 km de ciclism, 8,8 km alergare, mini: 500 de metri înot, 8,6 km ciclism și 2,2 km alergare. Concursul va avea loc duminică și va începe la ora 10.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.