SPORT 1 decembrie 2013

Concurs de înot cu nume legendare [FOTO]

de Székely Emőke | 896 vizualizări

Micii înotători de la Clubul Sportiv „Ciprian” Sfântu Gheorghe, dar și nume sonore ale acestui sport, au sărbătorit Ziua Națională a României la piscină, în cadrul unui eveniment inedit, Open Swim. Aceasta a fost prima ediție a întrecerii, însă organizatorii și-au propus să facă din ea o tradiție.

Întrecerea a fost de fapt o ștafetă, în care cei 12 membri ai fiecărei echipe au avut de înotat câte 10 minute. În fiecare echipă s-a regăsit și un mare nume al înotului românesc, și anume: Roxana Samoilă, Norbert Trandafir, Dragoș Coman, Anca Pătrășcoiu, Carmen Bunaciu și Alina Hristov, precum și un înotător de performanță de la clubul sportiv gazdă: Mihály Zsolt Hunor, Becze Zétény Benedek, Tompa György Kadosa, Hermenean Ioana, Artene Raluca și Todoran Ioana.

Atmosfera de la piscină a fost una de sărbătoare, sportivii au vrut să dea tot ce au mai bun și să o impresioneze pe invitata specială, președinta Federației Române de Înot, Camelia Potec. Aceasta i-a felicitat pe organizatorii și participanții care au sărbătorit 1 Decembrie cum știu ei mai bine: prin sport.

Concurs inot decembrie 2013 - 4Concurs inot decembrie 2013 - 3Concurs inot decembrie 2013 - 2Concurs inot decembrie 2013 - 5

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.