SPORT 5 august 2021

Campionate de fotbal și cros, organizate la Barcani

de David Leonard Bularca | 1933 vizualizări

Evenimentele sunt programate să aibă loc în aceeași zi, la sfârșitul acestei luni

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” organizează, pe 28 august, două campionate. Unul de fotbal și altul de cros, în zona Lughet din Comună. Toți cei care doresc să participe sunt așteptați să ia legătura cu reprezentanții Asociației pentru a-și anunța prezența. 

„Ne-am propus să organizăm activități pentru tineret și, în același timp, să promovăm și un stil de viață sănătos. Erau singurele oportunități pe care le-am văzut. Campionatul de fotbal a venit la inițiativa unui coleg din Asociație care dorește să promoveze cumva fotbalul. Iar crosul așa, pur și simplu”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, o membră a Asociației, Raluca-Maria Bularca.

Marți, 3 august, la campionatul de cros nu erau încă înscrise persoane, însă organizatorii sunt optimiști. 

„Decomandată la campionatul de fotbal s-au înscris cinci echipe, dar ne așteptăm ca numărul lor să mai crească. Iar pentru cros am primit câteva întrebări, însă nu s-a înscris nimeni oficial încă”, ne-a mai spus Raluca-Maria Bularca, care a mai precizat că cele două campionate se vor desfășura la ore diferite. La ora 10:00 este programat cel de cros, iar la 15:00 va începe campionatul de fotbal. 

La campionatul de cros „pot participa persoanele care sunt apte pentru alergări de anduranță. Organizatorii își rezervă dreptul de a retrage de la concurs participanții aflați în stare de ebrietate sau sunt în mod vizibil într-o stare precară de sănătate, precum și pe cei care nu au echipament corespunzător”, se arată în anunțul organizatorilor.

Pentru campionatul de fotbal, condițiile sunt: „echipa să fie formată din 6+1 jucători; jucătorii trebuie să provină din același sat/oraș; jucătorii fiecărei echipe trebuie să fie îmbrăcați în aceeași culoare”, au mai transmis organizatorii. 

De asemenea, Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” caută în continuare și sponsori, astfel încât atât acest eveniment, cât și următoarele pe care și le propun să le organizeze, să nu ducă lipsă de nimic. 

Cei care doresc mai multe detalii pot consulta pagina de Facebook a Asociației: https://bit.ly/3rR6e7X sau le pot cere direct la numărul de telefon: 0787891994. Pentru campionatul de fotbal înscrierile se fac la numărul de telefon: 0761901288. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani”

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.