SPORT 8 mai 2014

Campionat Național de Bike Polo la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 532 vizualizări

Un sport nu foarte cunoscut în Sfântu Gheorghe – bike polo – va fi popularizat la sfârșitul săptămânii, când pe terenul de sport din spatele Universității „Babeș-Bolyai” va avea loc Campionatul Național de Bike Polo. Evenimentul organizat sub patronajul Asociației „Sepsi Bike” va reuni 30 de echipe din toată țara care se vor întrece pentru titlul de campioni naționali, ceea ce este și biletul de intrare la Campionatul Mondial.

„Sportul seamănă oarecum cu polo cu caii, însă caii sunt înlocuiți de biciclete. În rest tot cam același lucru este: două echipe a câte trei membri, crose, minge și porți, iar câștigătoare este echipa care reușește să marcheze cel mai rapid 5 goluri la poarta adversă” – explică organizatorul Vrabie-Kovács Zsolt.

Acesta a mai spus că printre cele 30 de echipe înscrise doar una este din Sfântu Gheorghe. Partidele se vor juca sâmbătă și duminică, finala fiind programată pentru duminică după masa (în jurul orei 17). Cei care sunt curioși să vadă cum se descurcă sportivii încercând să bage mingea în poartă cu o crosă sunt așteptați la acest eveniment, unde intrarea este liberă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.