SPORT 6 februarie 2023

Campionat de fotbal la Barcani, la finalul săptămânii

de David Leonard Bularca | 1001 vizualizări

Iubitorii de fotbal se pot înscrie la campionatul zonal de fotbal din Barcani, care va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni, pe 11 și 12 februarie. Organizatorii, primăria din Barcani și Asociația „Viitorul Amo”, îi asigură pe participanți că vor avea parte de premii generoase, se arată într-un anunț făcut pe Facebook de primarul Nicolae Pastor.

Preconizez că vom fi în jur de 10-12 echipe sau mai mult. Campionatul va fi unul zonal, deoarece îmi place ideea, că vor fi echipele mai echilibrate. Ideea de a organiza a venit din partea mea, implicit Asociația Viitorul Amo. Împreună cu dl. primar vrem să dezvoltăm un proiect frumos ce ține de fotbal în comuna Barcani”, a spus, pentru redacția noastră, organizatorul Sebi Baciu. 

Pentru înscrieri, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon: 0723 794 248. 

La începutul lunii ianuarie, autoritățile din Barcani au anunțat că se vor organiza antrenamente de fotbal pentru cei mici.

Și în trecut au mai avut loc campionate zonale de fotbal la Barcani, cu ocazia evenimentelor organizate sub îndemnul #HailaBarcani!

Comuna Barcani a fost desemnată, alături de alte două localități covăsnene (Ozun și zona turistică din Târgu Secuiesc), stațiune turistică de interes local, anul trecut, mai exact pe 28 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.