SPORT 25 septembrie 2014

Calificare pentru Sepsi-SIC în Cupa României

de Székely Emőke | 468 vizualizări

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a reușit o surpriză de proporții miercuri, când a reușit să elimine CSM Târgovişte din Cupa României după ce în meciul tur alb-verzii au fost învinși în deplasare la o diferență de 13 puncte.

La partida retur de miercuri seara au participat în jur de 1.000 de spectatori, care le-au încurajat pe fetele lui Zoran Mikes și le-au împins practic spre o victorie mare, Sepsi-SIC a câștigat cu scorul de 86-60 (23-25, 20-12, 24-13, 19-10) și s-a calificat în următorul act al competiției.

În debutul partidei Târgoviște a fost mai bună, însă Sepsi-SIC nu și-a lăsat adversara să se distanțeze prea mult. E drept, gazdele au preluat conducerea doar la mijlocul celui de al doilea sfert, însă după aceea au prins parcă aripi și cu un joc condus exemplar de Annemarie Părău, au câștigat după un final de meci incendiar.

Bineînțeles că după un asemenea succes a început fiesta, spectatorii au scandat, au cântat și le-au aplaudat pe fete minute în șir, iar în tribune se auzea „era și timpul să batem Târgoviște”.

În ceea ce privește jocul gazdelor, acesta a fost unul de echipă, fără egoism, fără individualism. Atât fazele ofensive cât și cele defensive au fost bine construite, iar finalizarea acestora s-a făcut în primul rând cu cap. Zoran Mikes a rotit jucătoarele, însă nu s-a simțit diferența pe teren.

Sepsi-SIC s-a calificat așadar în turul următor al Cupei României, iar la sfârșitul săptămânii va juca şi primul meci din campionat. Sâmbătă de la ora 19 în Sala Sporturilor „Szabó Kati” alb-verzii vor primi vizita echipei BC Tymes Timișoara în cadrul primei etape a Ligii Naționale.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.