SPORT 24 martie 2014

Bogdan Alexe a devenit campion național la karate

de Székely Emőke | 658 vizualizări

Sportivul clubului Shoto-Team din Sfântu Gheorghe, Bogdan Alexe, a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de Karate WKF, organizate la sfârșitul săptămânii la Sala Polivalentă din București. Bilanțul total al clubului este de trei medalii, întrucât Gergely Tamás și Veres László au reușit să obțină medalia de bronz.

Bogdan Alexe s-a impus în întrecerea juniorilor, la categoria -68 de kg, și a reușit astfel să obțină titlul de campion național. Gergely Tamás a evoluat la seniori, categoria -60 de kg, iar Veres László la juniori, categoria -61 de kg.

„Se putea și mai bine, însă per ansamblu sunt mulțumit de prestația elevilor mei. A fost un concurs greu, la care au participat peste 250 de sportivi de la 44 de cluburi din țară, noi am mers cu 7 sportivi. Din păcate am pierdut meciul pentru medalia de bronz la echipe, dar mergem înainte” – ne-a declarat antrenorul Préda Csaba.

Pentru sportivii de la Shoto-Team urmează un concurs internațional, Cupa Bosfor, ce va avea loc la Istanbul în perioada 4-6 aprilie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.