SPORT 23 martie 2015

Becze Zétény și Eröss Nóra calificați la Campionatul Național de înot

de Covasna Media | 730 vizualizări

În weekendul 21-22 martie, la Bazinul Olimpic din Bacău a avut loc etapa regională de înot pentru copii de 10 și 11 ani. Au participat înotători din Sfântu Gheorghe, Bacău, Iași, Suceava, Galați, Brăila, Piatra Neamț, Brașov, Constanța și Tulcea.

Sportivii, băieți și fete, care au îndeplinit baremul de timp s-au calificat la Campionatele Naționale, care se vor desfășura în Arad în perioada 3-5 iulie. Probele au fost 50 de metri liber, 200 de metri liber, 50 de metri spate, 50 de metri bras și 50 de metri fluture.

Legitimați la clubul A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe, Becze Zétény Benedek (11 ani) și Eröss Nóra (10 ani) au obținut calificarea la Campionatele Naționale.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declară: „Felicit sportivii în primul rând pentru calificarea la campionatul național de copii 10-11 ani, dar și pentru rezultatele bune obținute, Eröss Nóra locul III în proba de 50 de metri bras și Becze Zétény Benedek clasându-se în primii șase la categoria sa în probele 50 de metri bras, craul și spate. Mulțumim pe această cale Consiliului Județean Covasna și părinților pentru sprijinul acordat”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.