SPORT 25 octombrie 2015

Aur, argint și bronz pentru tinerii judokani din Sfântu Gheorghe, la primul lor concurs internațional

de Sever Ioan Miu | 563 vizualizări

Tinerii luptători de judo ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au depășit, în acest weekend, la Turneul Internațional de Judo de la Târgu Mureș, atât emoțiile cât și problemele de sănătate. Copiii s-au întors de la acest prim concurs internațional la care participă, cu patru medalii, dintre care două de argint, una de bronz și una de aur.

Pe locul I (medalie de aur) a urcat Veronica Elena Oltean. Pentru că lupta a fost strânsă, la toate categoriile fiind grupe cu 24-28 de copii înscriși, locurile I au beneficiat și de premii în bani, pe lângă medalii și diplome, se arată într-un comunicat CSM.

Locul II (medalie de argint), a fost ocupat de Radu Boieriu și Anastasia Bobes, iar pe locul III Bianca Prodan a fost recompensată cu bronz. Alți tineri sportivi ai CSM au obținut locurile V, VII și IX. Antrenorii Cristina și Petru Oltean mulțumesc părinților și conducerii CSM pentru că s-au implicat în participarea sportivilor la turneul de la Târgu Mureș. Copiii de la CSM plecaseră la Târgu Mureș slăbiți de viroză sau cu accidentări.

Turneul Internațional de Judo Cis Gaz de la Târgu Mureș, organizat în acest weekend, a găzduit 526 de sportivi din 47 de cluburi din România și patru alte țări din regiune.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.