SPORT 18 februarie 2011

Au fost acoperite vestiarele complexului sportiv din Sita Buzăului

de Andreea Dabija Kelemen | 415 vizualizări
Săptămâna trecută au fost reluate lucrările la complexul sportiv Sita Buzăului, după ce au fost sistate o periodă din cauza timpului neprielnic, iar de curând au fost acoperite vestiarele cu tabla neceasară. Baza sportivă este de tip 2 conform „Programului de Dezvoltare a Infrastructurii şi a unor Baze Sportive din Spaţiul Rural” şi va include pe lângă vestiare şi anexe, teren de sport multifuncţional de 40x20 metri cu tribune

Săptămâna trecută au fost reluate lucrările la complexul sportiv Sita Buzăului, după ce au fost sistate o periodă din cauza timpului neprielnic, iar de curând au fost acoperite vestiarele cu tabla neceasară.

Baza sportivă este de tip 2 conform „Programului de Dezvoltare a Infrastructurii şi a unor Baze Sportive din Spaţiul Rural” şi va include pe lângă vestiare şi anexe, teren de sport multifuncţional de 40x20 metri cu tribune, pentru practicarea tenisului de câmp, volei, handbal, minifotbal. De asemenea va fi construită o sală de sport prin Compania Naţională de Investiţii.

„Dacă totul decurge conform planului, preconizăm terminarea complexului la sfârşitul acestui an”, a declarat primarul Constantin Filofi.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 600.000 lei din care 20% va fi contribuţie locală.

Până în prezent au fost alocaţi 160.000 de lei, 60.000 lei din bugetul local şi 100.000 lei primiţi de la Guvern în iarna anului trecut.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.