SPORT 24 mai 2024

AS Venusz Ozun, campioana județului Covasna la U19

de Marius Raczek | 1689 vizualizări

S-a încheiat ediția 2023-2024 a Ligii 4 Covasna, juniori U19, o competiție câștigată în premieră de AS Venusz Ozun care le-a devansat pe AS Progresul Sita Buzăului și ACS Stăruința Zagon.

AS Venusz Ozun a devenit, pentru prima data în istorie, campioana județului Covasna la această categorie de vârstă.  Acest succes completează palmaresul echipei din Ozun, primul titlu fiind cucerit de către echipa de seniori, în urmă cu 30 de ani, adică în 1994.

Echipa pregătită de Mihail Lazăr a pornit lansat în competiție, victorie cu 16-0 în prima etapă, având-o ca adversară pe ASFC Moacșa. Au urmat 25 de etape în care tinerii din Ozun nu au cunoscut înfrângerea, de fapt singurul pas greșit venind în runda a 26-a, acasă cu CSO Baraolt (rezultat 2-3).  În clasamentul final AS Venusz Ozun a acumulat 75 de puncte, cu șase, respectiv opt puncte ecart față de AS Progresul Sita Buzăului și ACS Stăruința Zagon.

Despre această performanță antrenorul Mihail Lazăr a spus: „A fost un campionat lung și greu pentru echipa noastră care a avut un parcurs foarte bun. Ne-am instalat încă din prima etapă pe primul loc și ne-am menținut până la final.  Echipa a rulat un număr de 30 jucători cu o medie de vârstă de 17 ani, astfel credem că este cea mai tânără campioană la categoria U19 din țară. Dintre aceștia, 22 de jucători au marcat goluri pentru echipă. Le mulțumim jucătorilor pentru implicare, pentru dedicare și pentru profesionalismul arătat, toți au avut un aport important și au muncit împreună pentru atingerea obiectivului”.

Lotul utilizat în sezonul 2023-2024 a fost următorul: Zhang Junloung Ryan, Vlad Lazăr, Bajkó Márk, Szabó Richard Tihamér, Bartos Gergő Baláys, Vlad Budău, Köntes Kristtof, Szász Apor, Doru Pavelucă, Raul Crăciun, Vlad Ciobanu, Timár Csaba, Pușcaș Dennis Alin, Ruzsa Leo, Dénes Norbert Krisztián, Antal Richard Máté, Mihai Mariș, Kelemen Botond, Venczel Roland, Simon Dávid, Eduard Marin, Csíki Norbert, Edvin Suciu, David Vîlciu Buraga, Kis Norbert, Kis Sándor, Pakucs Levente, Török Attila, Ilyés Balázs Csaba. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.