SPORT 3 iulie 2018

Arena Sepsi, gazda unui turneu de tenis pentru amatori

de Geanina Lupșa | 767 vizualizări

Înscrierile se pot face până în data de 5 iulie

Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va fi, în perioada 7 - 8 iulie, gazda turneului de tenis pentru amatori, organizat de Sepsi ReKreativ. Probele din cadrul competiției vor fi de simplu, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, potrivit organizatorilor.

„Este un turneu pur amator, este open, deci poate participa oricine, indiferent de experiența de până acum. Vor fi bărbați și femei, separat, dar probele vor fi de simplu, atât pentru bărbați, cât și pentru femei", a declarat pentru Observatorul de Covasna, administratorul secției de tenis de la Sepsi ReKreativ, Ráduly Imre.

Primii trei clasaţi la turneul de tenis vor fi premiați.

„Avem niște premii atrăgătoare pentru primii trei câștigători, primii trei câștigători dintre bărbați și primele trei câștigătoare dintre femei. Locul I va primi un abonament de 10 ore, poate să vină să închirieze terenul pentru 10 ore, locul II, un abonament de 6 ore, iar locul III, 4 ore. În plus, fiecare din primii trei clasați, atât la femei, cât și la bărbați primesc o intrare gratuită la SPA - Șugaș Băi", a mai adăugat Ráduly Imre.

Organizatorii speră la condiții meteo favorabile desfășurării competiției, deoarece altfel turneul ar putea suporta amânări.

„Să vedem cum o să fie și vremea, sperăm să nu ne facă vreo surpriză neplăcută, dacă va începe să plouă de vineri, deja va fi cu semnul întrebării, poate va trebui să amânăm cu o săptămână turneul, pentru că nu avem teren acoperit deocamdată. (...) Așteptăm cât mai mulți participanți", ne-a mai spus acesta.

Înscrierile se pot face până în data de 5 iulie, la numărul de telefon: 0749130991, iar taxa de participare este în valoare de 50 de lei.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.