SPORT 29 octombrie 2014

Aplicație Sepsi-SIC pentru Android

de Székely Emőke | 594 vizualizări

aplicatie baschet sepsi-sic

Clubul Sepsi-SIC a lansat din nou o aplicație pentru telefoane prin care fanii pot afla tot ce contează despre club, echipă, staff sau meciuri.

„La fel ca în anii trecuți, și anul acesta vă anunțăm cu mândrie că suntem din nou prezenți pe platforma Android, vom fi în buzunarele tuturor celor care au telefoane inteligente. Acest pas este continuarea șirului de surprize pregătite pentru acest an, pentru a împărtăși și mai multe informații despre echipă, staff, campionat, cupă, clasament, despre tot ce ține de Sepsi-SIC. Știri, calendar de evenimente, echipă, staff, arenă, Liga Națională, Cupa României, clasament, galerie foto – acestea sunt meniurile care pot fi accesate, iar anul acesta, pentru prima dată aplicația are și Forumul Suporterilor. De pe prima pagină a aplicației trilingve poate fi accesat site-ul live al frbaschet.ro, iar prin butonul Facebook puteți intra pe pagina oficială de Facebook a echipei” – se arată într-un comunicat emis de club.

Aplicația a fost dezvoltată și anul acesta de Lőrincz József, iar pentru mai multe informații accesați site-ul clubului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.