SPORT 31 august 2014

Acrobații pe bicicletă în fața hotelului Bodoc

de Székely Emőke | 525 vizualizări

Sâmbătă a avut loc în fața hotelului Bodoc din Sfântu Gheorghe concursul național de trial bike „Saint Cup”, eveniment la care au participat 11 sportivi care s-au întrecut în două categorii: senior și elite.

„A fost un concurs reușit, sportivii au fost mulțumiți atât de traseu, cât și de atmosfera concursului. Competiția a fost destul de lungă, traseele au fost parcurse de mai multe ori, așadar și spectatorii au avut parte de spectacol” – ne-a declarat organizatorul Pásztor Csaba Attila.

Acesta a mai spus că dat fiind feedback-ul pozitiv, Saint Cup va fi organizată și la anul. „Prima ediție a avut loc în urmă cu doi ani, anul trecut concursul nu a avut loc, apoi l-am organizat acum, și pentru că toată lumea a fost mulțumită, vom avea Saint Cup și la anul” – spune Pásztor.

Rezultate: Seniori: 1. Pásztor Csaba Attila (Sfântu Gheorghe), 2. Cristian Adrian (București), 3. Tutor Csaba (Oradea). Elite. 1. Orbán Barra Gábor (Sfântu Gheorghe), 2. Kovács Robert (Oradea) 3. Jánosi Levente (Bistrița).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.