SPORT 30 iulie 2014

Abraham Sanchez a fost legitimat la Deva

de Székely Emőke | 1264 vizualizări

abraham

Jucătorul spaniol de futsal Abraham Sanchez, cel care în sezonul trecut a evoluat la Sfântu Gheorghe, a încheiat un contract cu Autobergamo Deva. Ibericul ne-a declarat că a primit o ofertă bună de la Deva, însă își va aminti cu plăcere de sezonul petrecut la Sfântu Gheorghe.

Mă gândesc cu mare drag la sezonul petrecut la FC Sepsi. A fost o perioadă frumoasă din viața mea, iar oamenii din Sfântu Gheorghe m-au primit cu mare căldură, de parcă aș fi fost unul de-al lor. Le mulțumesc celor care mi-au fost alături, clubului, colegilor mei de echipă, acelor persoane care se văd, dar și celor care nu se văd, precum și suporterilor extraordinari care m-au încurajat mereu. Viața merge mai departe, dar fiindcă voi evolua tot în campionatul românesc, voi avea ocazia să mă reîntâlnesc cu cei care mi-au fost și încă îmi sunt dragi” – spune fundașul din Spania.

Echipa FC Sepsi din Sfântu Gheorghe a avut sezonul trecut 4 jucători spanioli, dintre care a prelungit contractul doar cu Mario Velasco. Lui i se vor alătura doi iberici noi, Cristian Cardenas Macia și Antonio Rivera Espinar.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.