SPORT 6 octombrie 2023

A patra înfrângere consecutivă

de Marius Raczek | 603 vizualizări

În partida restantă din etapa a 5-a, Sepsi OSK s-a deplasat pe terenul echipei CFR Cluj, acolo unde a fost învinsă cu rezultatul de 3-0, aceasta fiind cea de-a patra înfrângere consecutivă în campionat.

În prima repriză a fost un joc echilibrat, cu puține situații de gol. În minutul 10, Kecskés a reluat cu capul, după un corner, dar Sava a reținut. La mijlocul primei părți, Juricic a pătruns în careu, dar Niczuly a respins în corner. Până la pauză, însă, a venit deschiderea scorului, Cvek a centrat din corner, Aganovic a comis henț, în careu, iar decizia, după consultarea sistemului VAR, a fost penalty pentru CFR. Tachtsidis a tranformat, și astfel trupa din Gruia a intrat în avantaj la pauză.

Cu avantaj pe tabela de scor, CFR Cluj a făcut exact jocul care îi place cel ma mult, adică acela de a conserva rezultatul, și de ce nu de a-l mări. Prima ocazie a avut-o Sepsi OSK, dar șutul lui Ștefan a nimerit bara transversală. Apoi aveau să vină reușitele lui Camora și Bîrligea. Practic, în minutul 81 soarta partidei era decisă. Ștefănescu putea să reducă diferența, reluarea sa, însă, din poziție foarte bună, a trecut mult peste poartă.

Sepsi OSK se află pe poziția a zecea, cu 12 puncte, iar luni, 9 octombrie, va evolua în deplasare la Universitatea Cluj.

Superliga, Etapa 5(restanță)

CFR Cluj-Sepsi OSK 3-0 (1-0)

Arbitru: George Găman, Asistenți: Ciprian Danșa, Adrian Popescu

Au marcat: Tachtsidis(41’-penalty), Camora(70’), Bîrligea(81’)

Cartonaș galben: Alimi(68’)

CFR Cluj: Sava - L. Mihai(Camora 62’), Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan - Muhar, Tachtsidis(Deac 85’), Cvek(Fica 90’) – Juricic(Bîrligea 63’), Jefte(Otele 63’). Antrenor: Andrea Mandorlini

Sepsi OSK: Niczuly- Aganovic(Matei 64’), Bălașa, Kecskés, Fl. Ștefan - Oroian, Alimi, Fr.Junior(Rondon 78’) - I. Gheorghe, Debeljuh(Safranko 64’), Ștefănescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu. 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.