SPORT 18 august 2022

În weekend, se va da startul competițiilor de juniori

de Marius Raczek | 847 vizualizări

În acest weekend sunt programate să se dispute partidele din prima etapă a competițiilor de juniori la fotbal, Sepsi OSK urmând să fie prezentă în Liga Elitelor U16, Liga Elitelor U17 și Liga de Tineret.

Liga Elitelor U16 va aduna la start 48 de competitoare, împărțite în patru grupe a câte 12 echipe. Sepsi OSK se află în Grupa 1 alături de ACS Tg.Mureș 1898, ACS Kids Tâmpa Brașov, ACS Petrosport Ploiești, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, LPS Iași, ACSM Politehnica Iași, ACS Petrolul 52, ACS FC Bacău, LPS Iolanda Balaș Soter Buzău, AFC Botoșani și LPS Suceava. În prima etapă, pe 20 august, Sepsi OSK va evolua în deplasare la LPS Suceava, iar peste o săptămână tot în deplasare la ACS Kids Tâmpa Brașov. Prima partidă pe teren propriu va avea loc în etapa a 3-a, când alb-roșiii o vor avea ca adversară pe AFC Botoșani, în data de 3 septembrie.

Competiția rezervată categoriei de vârstă U17 este împărțită în două grupe a câte 12 echipe. Sepsi OSK a fost plasată în Grupa Vest și le va avea ca adversare pe Ripensia Timișoara, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, UTA Arad, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Politehnica Timișoara, LPS Banatul Timișoara, FC Argeș, CFR Cluj și ACS Kids Tâmpa Brașov. Sepsi OSK va debuta pe terenul Universității Craiova, partidă programată în data de 21 august, pentru ca apoi, în runda secundă, covăsnenii să primească vizita echipei UTA Arad.

Liga de Tineret, ca și cea de U17, însumează două grupe a câte 12 echipe. De asemenea, Sepsi OSK se află în Grupa Vest, o grupă identică din punctul de vedere al componenței cu cea de la U17. Astfel, pe 21 august, și la această categorie de vârstă Sepsi OSK va avea tot o deplasare la Universitatea Craiova, urmând ca în etapa a doua să evolueze pe propriul teren cu UTA Arad.

Mult succes tinerilor fotbaliști de la Sepsi OSK!

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.