SOCIAL 28 martie 2019

Un psiholog și doi antreprenori vin cu sfaturi în fața tinerilor întorsureni

de Iulia Drăghici - Taraș | 804 vizualizări

Programul de consiliere în carieră oferă fiecărui participant un test de abilități

Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului este vineri, 29 martie, gazda unui eveniment interesant de consiliere în carieră adresat tinerilor. „Dream and Do” aduce în fața celor interesați, începând cu ora 16:00,  un psiholog și doi antreprenori pregătiți cu sfaturi și idei.

„Evenimentul se adresează tuturor tinerilor din zonă, nu contează liceul din care viitorul participant face parte. Conferința va dura maxim o oră și jumătate, timp în care trainerii ne vor da sfaturi despre perspectivele din cariera viitoare și ne vor ajuta sa ne gestionăm mai bine emoțiile”, ne-a declarat coordonatorul echipei, voluntarul Școlii de Valori, David Leo.

Cei trei invitați ai conferinței de consiliere în carieră de la Întorsura Buzăului sunt psihologul și cadrul didactic Maria Murea, managerul GlamArt Media, Ioan Bragheșiu și antreprenorul Rareș Iagăr.

Maria Murea, psiholog la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu" și cadru didactic, „ne va ajuta să ne gestionăm mai bine emoțiile, aducându-ne mai multe informații despre acest domeniu. De asemenea, cu ajutorul doamnei psiholog vom face un test de carieră, care ne va pune în evidență abilitățile pe care le avem!”, anunță organizatorii evenimentului prin intermediul Facebook.

„Ioan Traian Bragheșiu - manager firmă (GLAMART MEDIA S.R.L), fotograf și editor, ne va spune cum a reușit el și ce oportunități ne poate aduce domeniul său de activitate.

Rareș Iagăr - administrator societate comercială, antreprenor și colaborator cu firme din Statele Unite ale Americii, Norvegia și Germania, care ne va vorbi despre experiența acumulată de-a lungul carierei sale și despre oportunitățile și dezavantajele înființării propriei firme.

Hai să aflăm împreună cum să ne gestionăm mai bine emoțiile și ce carieră ne putem alege, învățând din experiențele altora!”, transmite aceeași sursă.

„Dream and Do" este un proiect ce face parte din Programul pentru comunități al Asociației Școala de Valori, al cărui scop  este a-i ajuta pe liceenii din Întorsura Buzăului să își aleagă o carieră potrivită.

„Vom discuta despre propriile emoții și despre cum le putem gestiona. La sfârșitul evenimentului, fiecare participant va primi în ajutor un test de abilități”, mai punctează organizatorii.

Pentru o bună organizare, participanții sunt rugați să își anunțe intenția de a participa prin completarea formularului online: https://forms.gle/gvT1HNEm2AyctAfKA.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.